Domenet bitcoinbloggen.no er til salgs! Les mer...

Likviditetsproblemer for kryptobørsen FTX skaper panikk i kryptomarkedet

9. november 2022

Hvis du har kommet i skade for å se på kryptomarkedet de siste timene er dette forklaringen.

FTX er nest største kryptobørs, Binance er størst. FTX har en egen mynt, FTT, og grunnleggeren (SBF) har også et investeringsfond Alameda Research som er en av de store kryptofondene. Alameda sin grunnlegger SBF var nylig god for $13B, og er kjent som den som har tjent mest på krypto. For en liten stund siden ble det lekket at Alameda ikke nødvendigvis har dekning for investeringene sine, siden prisene har falt så mye. De tilbakeviste dette. Så kom det frem at de har enorm eksponering i FTT, og har brukt det som sikkerhet for en del andre investeringer. Så i går skrev sjefen i Binance, CZ, at de ville trekke alle sine investeringer i FTT, på grunn av risikovurderinger etter Luna-kollapsen. Og at SBF har jobbet lobby mot andre aktører i bransjen. SBF tilbakeviste at det var noe problem. Prisen på FTT falt drastisk og så etter noen timer kom beskjeden om at FTX likevel har likviditetsproblemer, og at Binance muligens skal kjøpe FTX ut, og at verdien er nesten null. Altså redningsaksjon. Alameda har kanskje enda større problemer. FTX setter restriksjoner på uttak og SBF sin formue blir nå vurdert til under $1B. Binance skal kjøpe FTX og redde dem slik at ikke vi får en ny Luna, men dette er foreløpig uforpliktende. De gjør due diligence nå, og ryktene er at de vil trekke seg fra det. Dersom den nest største kryptobørsen i verden går over ende midt i bear-marked kan en jo tenke seg konsekvensene. Derfor har mye falt en del de siste timene, og hva Binance gjør videre kan avgjøre om dette blir krise eller katastrofe. Om alt allerede er priset inn og vi har bunnen, eller om vi bare har sett begynnelsen på dette er vanskelig å si, men hvis dette går helt galt er det mer ille enn Luna.

Tilbake

bitcoinbloggen.no er til salgs gjennom Domenelisten.no

Dette domenet er til salgs gjennom Domenelisten.no.

Hvem kan dette domenet være aktuelt for?

Et domene har ulike funksjoner. For mange er det en presentasjonsside for en bedrift eller en tjeneste. For andre er det en landingsside for å nå flere kunder.

Dette domenet kan også brukes for å starte en ny bedrift eller tjeneste knyttet til dette tema.

Ta kontakt om dette domenet

Spørsmål eller hjelp til å komme i gang?

Er du usikker på hvordan du bør gå frem for å komme i gang? Aeto, som står bak Domenelisten.no, tilbyr rådgivning og bistand i forbindelse med oppstart eller markedføring. Les mer...

Domenelisten.no

En norsk salgsportal for domenenavn.

Har du et domene du vurderer å selge?
Da kan du legge det ut til salg gjennom Domenelisten.no.

  • Søkemotoroptimalisert
  • Flere interessenter
  • Ingen faste kostnader
  • Trygg handel

Se mer informasjon på
Domenelisten.no